Er du vår nye kokk/ kjøkkenpersonell?
17. januar 2025

LiVERTEN søker etter kokk/kjøkkenpersonell til vår virksomhet i Lierne
Fast stilling, eller evt sesong etter avtale
Nysgjerrig på å bli en del av Team LiVERTEN? Ta gjerne kontakt for en uforpliktende prat.
LiVERTEN er en allsidig bedrift der kjærlighet og stolthet til lokal mat og lokale
tradisjoner er viktige bærebjelker. I dag serverer og leverer vi mat fra våre
selskapslokaler i Sandvika sentrum (Lierne kommune), fra vår omreisende
lokalmat-foodtruck, og ikke minst fra navet vårt LiVERTEN Servicestasjon, som
også har et eget lokalmatutsalg.
Som ansatt hos oss vil du få en varierte arbeidshverdag med oppgaver innen
produksjon, selskap/arrangement, catering, servering, foodtruck, bakeri,
servicestasjon, lokalmatbutikk, planlegging og annen drift.
Kokk:
Stillingen kan tillegges stort ansvar, faglig fri utfoldelse og inngå i bedriftenes
ledelsesteam for rette vedkommende. Eierskap i bedriften kan også være mulig.
Vi ønsker deg som:
- Jobber selvstendig, er kvalitetsbevisst og liker å ta ansvar
- Er serviceinnstilt og koser seg med å være i vertskapsrollen
- Er fleksibel og takler til tider en stressende arbeidshverdag
- Er interessert i lokal mat og tradisjoner
Arbeidsoppgaver:
- Tilberedning av mat til selskap, catering, kafe, servicestasjon og foodtruck.
- Produksjon av våre egne lokalmatprodukter
- Planlegging, drift av kjøkken, ik-mat
- Være med på produktutvikling, markedsføring/salg
- Ansvars- og ledelsesoppgaver og andre administrative oppgaver er mulig for den
som ønsker det
Det er ingen krav til fagbrev, men ønskelig med relevant erfaring/praksis innen
mat- og reiseliv.
I utgangspunktet 100 % stilling i turnus, men dette kan tilpasses søkere. Arbeid i
turnus. Lønn etter avtale, gode lønnsvilkår
Tiltredelse: Helst fra våren 2025, eller etter avtale
Vi ønsker kontakt med alle søkere som ser for seg å kunne jobbe i Team
LiVERTEN.
Vi har også flere andre ledige stillinger (kokkelærling, servicemedarbeidere på
Servicestasjon, foodtruckansvarlig, foodtruckbetjening etc).
Kontakt daglig leder Roy Inge Bergli
Tlf 74 34 31 00 (innvalg 3) eller 91 88 86 94
Søknad sendes: roy.inge@liverten.no
Søknadsfrist: 20.februar 2025
Se mer om LiVERTEN på liverten.no
______________________________________________________
Lierneopplevelsen starter hos LiVERTEN
LiVERTEN har det siste årene vunnet priser både lokalt, nasjonalt og internasjonalt for sin kjærlighet til lokalmat.
LiVERTEN driver en Servicestasjon i hjertet av Lierne. Der finner du lokalmatbutikk, friluftsartikler og turistinformasjon for Lierne. Matservering i form av lokalmat-fastfood og cafe med 30 sitteplasser.
Vi driver et storkjøkken med eget bakeri, catering. og selskapsservering. Kan dekke til selskap til ca 300 pers. Vi lager egne produkter for salg og formidler salg av andre
lokaltmatprodukt både på nett, i egne menyer og i gaveesker. Vi er en betydelig lokal
innkjøper av mat og bidrar til formidable ringvirkninger.
LiVERTEN har siden 2019 hatt en egen Foodtruck, som tilbyr lokalmat-fastfood fra fjellet til festivaler og arrangementer i Midt-Norge i sommerhalvåret.
LiVERTEN driver også renholdstjenester for bedriftsmarkedet.
Bedriften utvikler nye løsninger for booking av opplevelser, kjøp av billetter til
arrangementer og booking av overnatting i området.
LiVERTEN leverer gjestemøter og er en møteplass for tilreisende og lokalbefolkning.
En utviklingsorientert bedrift med fokus på å utvikle Team LiVERTEN, bygge et godt arbeidsmiljø og kompetanse.
Bedriften har solid økonomi og driver kontinuerlig med strategiarbeid og fremtidsplaner sammen med ansatte og styret i bedriften.