Er du den nye kokken vår? Fast stilling!

22. mars 2024

Matlaging på LiVERTEN

LiVERTEN søker etter kokk(er) til vår virksomhet i Lierne.

Nysgjerrig på å bli en del av Team LiVERTEN? Ta gjerne kontakt for en uforpliktende prat.

LiVERTEN er en allsidig bedrift der kjærlighet og stolthet til lokal mat og lokale tradisjoner er viktige bærebjelker I dag serverer og leverer vi mat fra våre selskapslokaler i Nordli sentrum (Lierne), fra vår omreisende lokalmat-foodtruck, og ikke minst fra navet vårt LiVERTEN Servicestasjon, som også har et eget lokalmatutsalg.

Som kokk hos oss vil du få en varierte arbeidshverdag med oppgaver innen produksjon, selskap/arrangement, catering, servering, foodtruck, bakeri, servicestasjon, lokalmatbutikk, planlegging og annen drift.

Vi har behov for kokk(er) som kan bidra innen alle bedriftens områder.

Stillingen kan tillegges stort ansvar, faglig fri utfoldelse og inngå i bedriftenes ledelsesteam for rette vedkommende. Eierskap i bedriften kan også være mulig.

Vi ønsker deg som:
– Jobber selvstendig, er kvalitetsbevisst, liker å ta ansvar og tørr å «tenke nytt»
– Er serviceinnstilt og koser seg med å være i vertskapsrollen
– Er fleksibel og takler til tider en stressende arbeidshverdag
– Er interessert i lokal mat og tradisjoner
– Er over 18 år, og har førerkort kl B

Det er ingen krav til fagbrev, men ønskelig med relevant erfaring/praksis innen mat- og reiseliv.

I utgangspunktet 100 % stilling(er) i turnus, men dette kan tilpasses søkere. Arbeid i turnus. Lønn etter avtale, gode lønnsvilkår
Tiltredelse: Helst fra sommer/høst 2024, eller etter avtale

Vi ønsker kontakt med alle søkere som ser for seg å kunne jobbe i Team LiVERTEN.
Vi har også flere andre ledige stillinger (kokkelærling, sesongarbeidere sommer, foodtruckbetjening, servicestasjon-medarbeidere etc)

Kontakt daglig leder Roy Inge Bergli på tlf 74 34 31 00 (innvalg 3)
eller 91 88 86 94.
Søknad sendes: [email protected]. Søknadsfrist: Kontinuerlig

Se mer om LiVERTEN på liverten.no

______________________________________________________

Lierneopplevelsen starter hos LiVERTEN

LiVERTEN har det siste året vunnet priser både lokalt, nasjonalt og internasjonalt for sin kjærlighet til lokalmat.

LiVERTEN driver en Servicestasjon i hjertet av Lierne. Der finner du lokalmatbutikk, friluftsartikler og turistinformasjon. Matservering i form av lokalmat-fastfood og cafe med 30 sitteplasser.

Vi driver et storkjøkken med eget bakeri, catering. og selskapsservering. Vi lager egne produkter for salg og formidler salg av andre lokaltmatleverandører både på nett, i egne menyer og i gaveesker. Vi er en betydelig lokal innkjøper av mat og bidrar til formidable ringvirkninger.

LiVERTEN har sin egen Foodtruck som tilbyr lokalmat-fastfood fra fjellet til festivaler og arrangementer i Midt-Norge i sommerhalvåret.

LiVERTEN driver også renholdstjenester.

Bedriften utvikler nye løsninger for booking av opplevelser, kjøp av billetter til arrangementer og booking av overnatting i området.

LiVERTEN leverer gjestemøter og er en møteplass for tilreisende og lokalbefolkning.

En utviklingsorientert bedrift med fokus på å utvikle Team LiVERTEN, bygge et godt arbeidsmiljø og kompetanse.

Bedriften har solid økonomi og driver kontinuerlig med strategiarbeid og fremtidsplaner sammen med ansatte og styret i bedriften.