Sandvika Barnehage

Sandvika barnehage er en kommunal barnehage med to avdelinger, Stjerna og Sola. De to avdelingene har plass til 30 barn. Avdelingene har godt kvalifiserte ansatte med lang erfaring.

De siste årene har deler av barnehagen gjennomgått flere tiltak for å få et godt fysisk miljø både ute og inne. Ut fra foreldrenes ønsker brukes mye tid ute i skogen, fjellet, ved sjøen eller ute i barnehageområdet. Uteområdet ved selve barnehagen er stort og godt egnet til mange varierte oppgaver. Barne hagen har gapahuk utenfor barnehageområdet som blir ofte benyttet. Liernehallen og svømmehallen ligger ca 500m fra barnehagen. Hit går barn og personale når det er hallleik og svømming på programmet!

Hvert år i mars/april benytter barnehagen seg av Kvelifjellet / Kveinnmyra til «lavvouker». Barna kjøres med buss t/r til Kvelifjellet og går på ski inn til lavvoen på Kvennmyra. Under dagene er det uteliv med isfiske, snø-og skileik, aking og grilling.

Barnehagen eier også en båt som brukes til blant annet fiske på sensommeren og høsten. Sommeren 2013 bidro Sandvika Barnehage foreldreforeningen til at det ble det satt opp et grillhus inne på barnehageområdet.

 

Kontaktinformasjon:

Sandvika barnehage
Styrer Eva Bruvoll Bach
Tlf: 74 34 34 78        E-post: eva.bruvoll.bach@lierne.kommune.no