Li-vert’n AS

Li-vert`n AS – service, stolthet og særpreg!

KAFÈ – SELSKAP – CATERING – BENSINSTASJON

Li-vert´n – kafé, catering, selskap og bensinstasjon i sentrum av Nordli i Lierne med fokus på lokal mat og mattradisjoner. Hos oss finner du kortreist mat og lokale produkter på menyene i kafeen, i selskapsmenyene, på cateringmenyen og på bensinstasjonsmenyen. Besøk våre lokaler i hjertet av Lierne.

Mer informasjon om åpningstider, menyer og vårt allsidige tilbud finner du på:
www.liverten.no
Vår kafe/restaurant har 80-100 sitteplasser. Vi har mulighet til å åpne opp mot tilstøtende lokaler slik at vi kan ha selskap/arrangement med opptil 300 gjester. Vi har også tilgang til et koselig serveringslokale i villmarksstil på Sørgården. Her er det plass til 10-80 pers i en ombygd stall og fjøslem. Dette lokalet egner seg meget godt til små og store selskap, fest og dans. Vi anbefaler gjerne vår Lierne-meny! Vi har skjenkebevilling i alle våre lokaler.

I vår egen kafe/restaurant tilbyr vi en meny basert på lokale produkter fra Lierne. Årets nyhet på menyen er helstekt reinmørbrad, et fantastisk produkt levert av Lierne Viltforedling. På menyen finner du også viltsnadder, Lierne-burger (av elg), bjørneburger, elgkaker, basturøkt fisk, fjellfiskfilet, fjellfiskburger og Lierne-kokko (pizza) m.m.

Vi driver også bensinstasjonen Li-vert`n 1-2-3 (Statoil Automat Nordli) i nabobygget til restauranten ved FV 74. Her er «fastfoodmenyen» byttet ut med lokale produkter. Vi tilbyr en kortreist fastfoodmeny. F.eks: Bjørneburger, Fjellfiskburger, Lierneburger, Li-bab med viltskav eller chilimørr (Li-bab er Liernes svar på kebab). Li-stut med basturøkt kjøtt eller fisk.

På Li-vert`n 1-2-3 har vi et eget Lierne-torg med utsalg av lokale kjøtt-, vilt-, fisk- og bakeprodukter fra Lierne og omegn (Lierne Viltforedling, Li-snadder, Storåstuggu, Li-vert`n).  I sesong selger vi bl.a GRÆVFISK som betraktes som «Liernes nasjonalrett». Bensinstasjonen er også en av turistinformasjonene for Lierne kommune. Velkommen innom!

På Li-vert`n 1-2-3 bensinstasjon tilbyr vi også:
* Salg av suvenirer, postkort og «Lierne-produkter»
* Fiskekort og Jaktkort på statsallmenninger og private (bl.a Nordlikortet og Sørlikortet)
* Fiskeutstyr. Mark/maggot
* Olje og smøremidler fra ENI. Gass
* Elektriske varer (lyspærer, batteri etc)
* Sport og Fritidsutstyr
* CD-musikk. DVD-filmer. Lesestoff
* Gaveartikler. Bl.a Pe-Torsa DVDer

Vi kan tilby opplevelser i bjørnens rike i samarbeid med Lierne Nasjonalparksenter. Hva med en guidet tur i bjørnenes rike (Lierne har en av Norges tetteste bjørnestammer), med servering og evt overnatting i Bjørnecampen? Her serveres selvfølgelig «en smak av Lierne», og kanskje kan det smake med litt basturøkte bjørnekjøtt? Til grupper (på kveldstid) kan vi også tilby alle rettigheter.

Våre samarbeidspartnere tilbyr aktiviteter, opplevelser og overnatting m.m som skulle passe våre besøkende i alle aldre og med alle interesser. Se www.lierne.no eller ta kontakt med oss og vi videreformidler kontakt.

Velkommen til LIERNE – det gode vertskap!

Li-vert`n AS
Heggvollveien 4, 7882 Nordli
Tlf +47 74 34 34 95 (kafe) +47 74 34 34 97 (bensinstasjon)
post@liverten.no
Org.nr: 998 072 433MVA
Daglig leder: Roy Inge Bergli tlf +47 918 88 694